Ajutor

Cum functioneaza un magazin virtual?

Bine ati venit la magazinul nostru virtual. Acesta este primul magazin ezoteric virtual din Romania si are ca obiectiv furnizarea de produse si servicii din domeniul ocult, intr-o maniera profesionala si intr-un timp foarte scurt.

Ne straduim in permanenta ca efortul depus de dumneavoastra sa fie minim iar satisfactia sa fie maxima. Astfel aveti posibilitatea sa analizati direct din calculatorul dumneavoastra ofertele de produse si servicii, achizitia acestora facandu-se prin cateva clicuri de mouse. Imediat ce vom primi comanda dumneavoastra, si unde este cazul si confirmarea intrarii banilor in cont, vom trece la procesarea si onorarea comenzii dumneavoastra.

Ne bucuram sa va avem printre clientii nostri fideli!

Cum cumpar?

In momentul vizitarii acestui magazin, vi se atribuie automat un cos de cumparaturi. Aveti posibilitatea achizitionarii de produse sau servicii, renuntarea la unul sau mai multe obiecte precum si, in final, achizitionarea produselor sau serviciilor dorite. In permanenta sunteti informati asupra stadiului cosului de cumparaturi prin mesajul din subsolul paginii. De asemenea, o detaliere a cosului de cumparaturi obtineti prin selectarea meniului „Cosul de cumparaturi”.

Cum aleg produsele sau serviciile?

In partea stanga a paginilor veti gasi categoriile principale de produse. Un clic pe aceste link-uri va va conduce spre categoriile secundare (daca acestea exista), simultan cu afisarea in centrul paginii a produselor si serviciilor comercializate, impreuna cu descrierea si preturile aferente. In unele cazuri, printr-un clic pe poza sau pe „Detalii” veti obtine detalii suplimentare despre produs. In momentul in care v-ati decis asupra unui produs, apasati butonul „Comanda”. Produsul va fi pus in cosul de cumparaturi virtual. Aveti posibilitatea sa selectati o cantitate diferita din produsul respectiv sau sa renuntati la el – echivalentul repunerii produsului in raft.

Pentru selectarea mai multor produse procedati in modul descris mai sus.

In momentul in care v-ati decis sa terminati sesiunea de cumparaturi, puteti apasa butonul „Cosul de cumparaturi”, acesta oferindu-va o imagine de ansamblu asupra cumparaturilor dumneavoastra.

Continuarea cu un clic pe butonul „Formularul de comanda” va avea ca efect parcurgerea etapelor necesare inregistrarii si definitivarii comenzii. Acest pas este echivalentul operatiunilor desfasurate la casa de marcat intr-un magazin real.

Este foarte importanta completarea corecta si in intregime a campurilor solicitate in formular. Doar in acest mod vom reusi sa procesam in timp comanda dumneavoastra.

Cum platesc?

Plata se va face ramburs – la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti. Pentru cantitati mai mari de produse sau servicii, se acorda un discount, acesta fiind vizibil in formular, chiar din momentul lansarii comenzii.

Dupa apasarea butonului „Expediaza comanda”, veti primi un e-mail de confirmare care va va indica suma totala a produselor si serviciilor comandate.

Pentru comenzile din afara teritoriului Romaniei se adauga o taxa de expediere suplimentara.

De asemenea, puteti plati prin carte de credit, Western Union sau moneybookers.com. In oricare din aceste trei cazuri va rugam sa ne contactati dupa efectuarea comenzii.

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin sistemul Ramburs – plata produselor comandate se face in momentul ridicarii coletului de la oficiul postal de care apartineti. La cerere livrarea se face si prin DHL.

Informatii legale

Specificatiile sau preturile produselor si serviciilor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o înstiintare prealabila, iar Feng Shui Consult S.R.L. nu îsi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

talismane-amulete – talismane și amulete pentru protecție, noroc, dragoste, bani și sănătate
OP 1 – CP 88
500500 – Brașov
jud. Brașov, România

A.N.P.C.Bioreteaua astromagie - Termeni de utilizare - Politica de confidentialitate - Despre cookie-uri - Reclamații și retur - Livrare si plata - Politica de rezolvare a reclamatiilor - Reciclare - Identificare firma

Link-uri utile: magazin-fengshui.ro - anticariat-ezoteric.com - universul-bijuteriilor.com - talismane-amulete.com - ezo-shop.com - universultarotului.com - universul-aromelor.ro - www.fengshui-market.ro - www.astrotarot.ro - www.astrologie-tarot.ro - www.magazin-fengshui.com - www.cartianticariat.ro - www.astromagie.com - www.fengshuiromanesc.ro