Reclamații și retur

Ne pare rău că ceva nu a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefonic pentru a găsi o soluție la problema pe care o întâmpinați.

  1. Dacă este vorba despre un produs care nu este pe gustul dumneavoastră, îl puteți trimite retur, prin poștă sau curier rapid în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestuia. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu toate bonusurile primite si factura in original, pe adresa firmei, fara taxe de ramburs. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal sau transfer bancar. Din valoarea facturii achitată de client se vor scădea eventualele taxe de transport.
  2. Dacă am trimis noi un produs greșit, vom trimite o solicitare la curier, care să ridice produsul de la dumneavoastră. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu toate bonusurile primite si factura in original. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal sau transfer bancar. Toate costurile legate de returul mărfii sunt suportate de noi.
  3. In cazul produselor achitate cu cardul bancar sau cu ordin de plata, si neridicate de dvs. din indiferent ce motiv, va vom restitui suma produselor achizitionate, mai putin taxa de transport prin posta (19 lei) sau curier (29 lei), care va fi retinuta din suma achitata, indiferent daca ati platit transportul sau ati beneficiat de transport gratuit.
  4. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.
  5. Pentru orice altă sugestie sau problemă suntem deschiși la comunicare.

A.N.P.C.Bioreteaua astromagie - Termeni de utilizare - Politica de confidentialitate - Despre cookie-uri - Reclamații și retur - Livrare si plata - Politica de rezolvare a reclamatiilor - Reciclare - Identificare firma

Link-uri utile: magazin-fengshui.ro - anticariat-ezoteric.com - universul-bijuteriilor.com - talismane-amulete.com - ezo-shop.com - universultarotului.com - universul-aromelor.ro - www.fengshui-market.ro - www.astrotarot.ro - www.astrologie-tarot.ro - www.magazin-fengshui.com - www.cartianticariat.ro - www.astromagie.com - www.fengshuiromanesc.ro